bjonde

Magnet Blondes

Magnet Blondes - Sagema

BOND IN, LIFT & TREAT.

Profesionistet e pranojne se lyerja dhe sherbimet dekoloruese jane buka e çdo salloni, por qe kerkojne perkushtimin tuaj maksimal. Çdo dite, nevojitet ekspertize e avancuar per te arritur ngjyra perfekte per klientin tuaj njekohesisht duke ruajtur ne maksimum shendetin e flokut. Ne e dime qe disa nga fibrat e brendshme te flokut mund te keputen gjate nje sherbimi teknik, agresoret e jashtem gjithashtu ndikojne negativisht jo vetem ne arritjen e nuances se preferuar por edhe mbi integritetin e flokut te klientit.

  

Linja premium dekoloruese Magnet nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

SFIDONI SHERBIMET TEKNIKE.

Sfidoni çdo sherbim teknik me linjen e re Magnet™, zgjidhja juaj nga fillimi-ne fund 360° per floke te trajtuar kimikisht. Teknologjia e saj ekskluzive BondIN System™, mbron dhe riparon floket nga brenda jashte, duke minimizuar efektin e agresoreve te jashtem per te arritur rezultate te cilat shkojne pertej asaj vizuale. Linja jone superiore per te fuqizuar aftesite tuaja teknike duke tejkaluar çdo problem teknik me konfidence.

 

SFIDONI DEMTIMIN E FLOKEVE & AGRESORET E JASHTEM.

Njihuni me teknologjine tone ekskluzive BondIN System™ - nje sistem me disa hapa i cili eshte mbrojtes, ribashkues i firbave dhe riparues - veprimet e te cilit mbrojne fibrat aktuale, riparon ato te demtuara dhe krijon te reja duke ndihmuar flokun qe te qendroje i forte ne brendesi si dhe ofron shtrese mbrojtese 360º rreth flokeve te trajtuar kimikisht per te parandaluar demtimet ndaj agresoreve te jashtem si ndotja. 

 

Linja porfesionale per sherbime dekoloruese Magnet nga Revlon Professional | Duo Cosmetics 

SFIDONI FORCEN E FLOKEVE.

Benefitet e Magnet™ maksimizohen fale platformes se produkteve me teknologjine BondIN System™ e cila mundeson floke 3x me te forte, me fuqi te larte çelje dhe me perfundim te pa krahasueshem kozmetik.

 

Linja profesionale dekoloruese Magnet nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

PRODUKTET.

Permiresoni sherbimin tuaj te dekolorimit me linjen tone te re MAGNET BLONDES: linja e avancuar dekoloruese per te arritur pamjet me te guximshme bjonde. Sepse kur flitet per dekolorim, nuk eshte e rendesishme ku fillon, por sa larg mund te shkosh pa kompromentuar floket e klientit. Per kete arsye, opsionet me performance te larte dhe te besueshme jane te pa-negociueshme, kjo eshte ajo qe ne ofrojme. 

Dekolorant Profesional Magnet per super bjonde nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

ÇELJE MAKSIMALE me Ultimate Powder 9
Sfida: Dekolorim ekstrem pa kompromentuar integritetin e flokeve.
Perdorimi: Perdoreni bashke me Magnet Ultimate Technical Additive per mbrojtje maksimale te fibrave te flokut gjate dekolorimit.
Çfare ofron? 9 tone çelje me neutralizim maksimal dhe pamje te permiresuar kozmetike.

 

Dekolorant profsional pa amoniak Magnet nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

ÇELJE MESATARE me Ultimate Powder 7

Sfida: Dekolorim mesatar pa demtuar fibrat e flokut.
Perdorimi: Perdoreni bashke me Magnet Ultimate Technical Additive per mbrojtje maksimale te fibrave te flokut gjate dekolorimit.
Çfare ofron? 7 tone çeljeje me neutralizim maksimal dhe pamje te permiresuar kozmetike.

Magne Soft Lightener nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

ÇELJE MINIMALE me Ultimate Soft Lightener

Sfida: Rezultate te pabarabarta dhe kontrasti i padeshiruar me bazen natyrale.
Si vepron? Çel 1/2 deri ne 1 ton pa nxjerrur ne pah nen-tonet e ngrohta.
Çfare ofron? Rezultate uniforme bjonde.

Magnet Ultimate Oil Developers nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

OPTIMIZONI ÇELJEN me Ultimate Oil Developer
Sfida: Çelje me preçizion dhe komfort per çdo teknike dekolorimi.
Permbajtja: Formula me baze vajore me 3 nivele force: 10, 20, dhe 30 Vol. (3%, 6% dhe 9%).
Çfare mundeson? Te gjitha rezultatet e deshiruara dekoloruese duke ruajtur ne maksimum shendetin e flokeve.

SFIDONI KUJDESJEN & TRAJTIMIN.

Ne nje sherbim teknik premium nevojiten produktet esenciale per te pergatitur, mbrojtur dhe riparuar floket perpara, gjate dhe pas proçesit. Linja e re Magnet ofron nje game te plote per te tejkaluar çdo sfide teknike te mundshme.

Magnet Hair porosity equilizer nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

RESET me Ultimate Pre-Technical Equilizer
Sfida: Porozitet i pa-barabarte
Veprimi: Ribalancon porozitetin e flokeve para çdo sherbimi teknik.
Benefitet: Permireson siperfaqen e flokeve per rezultate ngjyre apo dekolorimi te njetrajtshme.
Magnet Technical Additive per cdo sherbim teknik profesional boje apo dekolorues nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

REBUILD me Ultimate Technical Additive

Sfida: Efektet negative te kimikateve agresive gjate sherbimeve teknike si dhe demtimi i flokeve.
Veprimi: Rinderton lidhjet e keputura te flokeve, krijon te reja dhe largon metalet.
Perfundimi: Rezultate optimale lyerje apo dekolorimi si dhe parandalim te demtimit te flokut me çdo perdorim.

 Seti trajtues profesional Magnet pas çdo sherbimi teknik lyerje apo dekolorimi nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

REBALANCE me Ultimate Post-Technical Shampoo
Sfida: Forcimi i flokeve dhe mbetjet minerale.
Veprimi: Rebalancon nivelin e pehashit dhe ristrukturon floket ne brendesi pas sherbimeve teknike.
Perfundimi: Ngjyra te ndezura dhe me shkelqim te larte.

RECOVER me Ultimate Post-Technical Treatment
Sfida: Floke te demtuar gjate sherbimeve teknike.
Veprimi: Rikuperon dhe forcon strukturen e brendshme te flokeve.
Rezultati: Siguron floke me kualitet te larte pas sherbimeve teknike.

REPAIR me Ultimate Daily Fix & Shield
Sfida: Efektet e trajtimeve kimike, ndotja dhe rrezatimi UV.
Veprimi: Riparon floket dhe i vesh me nje shtrese reflektuese te holle per mbrojtje efikase ndaj agresoreve te perditshem.
Rezultati: Floke te riparuar dhe me pamje te shendetshme.

RESEAL me Ultimate Reparative Melting Balm
Sfida: Floke shume te demtuar nga mesi te majat.
Veprimi: Izolon siperfaqen e flokeve dhe i ristrukturon ne brendesi pa i renduar ato.
Perfundimi: Floke te bute, te riparuar dhe plot shkelqim. 

Magnet Blondes nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

SFIDONI TEKNIKAT E BJONDES
ME METODAT E REJA EFIKASE

Ruajtja e efikasitetit ne sallon eshte prioriteti yne. Prandaj ne kemi ridizenjuar sherbimet teknike ne sallon per aplikime me afatshkurter.
Zbuloni keto 3 pamje te reja magnetike bazuar ne teknikat e trendeve dhe atyre komerciale krijuar ne bashkepunim me Raquel Saiz, Ambasadore dhe eksperte bjondesh e Revlon Professional.

 

Shop linjen Magnet >

 

 

Lexo me shume

Lini nje koment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.