gelish

GELISH SOFT GEL

GELISH SOFT GEL - Sagema

Gelish Soft Gel ju mundeson sherbim te plote ne vetem 20 minuta | Duo Cosmetics

THONJ PERFEKT ME SHPEJTESINE E DRITES 

Shpejtesia me te cilen ju mund te aplikoni tipsat me mbulim te plote xhelatine nuk krahasohet me asnje sistem apo teknike tjeter, kombinuar me kurimin e super-shpejte te xhelit Gelish. Nuk keni ndertuar ndonjehere thonj me shpejt se sa kjo! Gelish Soft Gel Tips sigurojne thonj perfekt dhe afatgjate ne kohe rekord, me pak se 20 minuta per nje set te plote.

Soft Gel Tips ndjehen me mire se thonjt tuaj natyral! Perbere me material si xhelatine me te lehte se ajri, tipsat tone jane te dizenjuar per tu pershtatur me konturet e thonjve natyral per nje peputhje perfekte, te forte dhe rezistente ndaj thyerjes.
MBULIM I PLOTE ANTI-PLUMB
Dizenjim i gjenerates se re e cila eshte virtualisht Anti-Plumb.
Materiali me perzierjen ekskluzive si xhelatine krijon fleksibilitet dhe fortesi te pakrahasueshme.
Siperfaqja e zones se kontaktit permban Flexi-fit soft gel, duke reflektuar formen natyrale te thonjve per nje pershtatje perfekte. E gjitha kjo nderkohe shton forcen ne qender te tipsit per nje dizenjo te qendrueshme dhe rezistente ndaj thyerjes.
Aplikimi i Gelish Soft Gel Tips | Duo Cosmetics
APLIKIM SUPER I SHPEJTE
Te para-pergatitur dhe gati per tu aplikuar, set i plote ne vetem 20 minuta ose me pak.
Dizenjuar per ti mundesuar teknikes qe te ruaje pozicionin e aplikimit  & presionin nderkohe qe kurohet. Touch LED light eshte plotesues i persosur i Gelish 18G Comfort Cure dhe Unplugged LED Lights per çdo volum pune.
PERPUTHJE E PERSOSUR
Xheli mbush çdo hapesire me ajer midis tipsit dhe siperfaqes se thonjve per peshtatje perfekte dhe qendrueshmeri deri ne 21 dite.
DIZENJO DHE MASA PER ÇDO PREFERENCE
7 stile te para-fabrikuara & gati per tu aplikuar.
Ju perfitoni me shume kontroll me 7 format e para-fabrikuara gati per aplikm dhe pershtatje perfekte. Plus, te gjitha karakteristikat qe na shkojne ne mendje, si shtresa super e holle e cila pershtatet menjehere me zonen e kutikulave, apo siperfaqja e rafinuar e cila mundeson rezultate perfekte çdo here.
Gelish Soft Gel Tip Primer | Duo Cosmetics
TIP PRIMER
Primer Pa-Acid per tipsat Gelish Soft Gel. Ndihmon ne ngjitjen maksimale te Soft Gel me siperfaqen e thoit.
PERDORIMI: 
Aplikoni nje shtrese Gelish Tip Primer ne pjesen e poshtme te tipsit Soft Gel. Gjithashtu apliko mbi siperfaqe te paster te thoit para se vendosni tipsin Soft Gel.
Gelish Soft Gel Tip Adhesive | Duo Cosmetics
SOFT GEL TIP ADHESIVE
Formuluar me teknologjine e Bazes, formule te cilen ju e besoni per ngjitje maksimale.
Formule Jo-Demtuese e cila aplikohet me LED dhe hiqet me aceton per ngjitje maksimale pa flluska te tipsit Gelish Soft Gel. Strukture e perforcuar molekulare per mbyllje dhe qendrim te pakrahasueshem qe nuk ngrihet.
PERDORIMI:
Aplikojeni mbi tipsin Gelish Soft Gel pas aplikimit te Primer. Vendoseni tipsin mbi thonj dhe kurojeni me LED Flash per 5 sekonda. Kurim i plote per 30 sekonda me Touch LED Light ose 60 sekonda me 18G LED Light. Heqja me aceton.
Gelish Touch LED Lamp | Duo Cosmetics
GELISH TOUCH
Llambe LED portative dhe e karikueshme.
Ideale per kurimin e Soft Gel Tips and riparime te shpjeta te xhelit.
Gelish Touch LED mundesojne aplikime me te shpejta se çdo here tjeter. Integro kurim e shpejte ne sherbimet tuaja me teknologjine e fokusuar 3W LED Beam per te perfudnuar nje set te plote thonjsh ne 20 minuta ose me pak.

 

 

 

Lexo me shume

Lini nje koment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.