American Crew Detox Shampoo

OfertaLek 1,800.00 ALL

Shampo me veprim te dyfishte vepron si pastrues i kokes dhe nje detoks i flokeve, duke hequr sebumin e tepert dhe pa-pastertite. Formula vegane pa silikon ka nje kombinim unik të argjiles Manicouagan Clay te pasur me lende ushqyese dhe fara te arekokosit.

Masa: 250ml

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

American Crew

Te gjitha kategorite e produkteve American Crew.