Produktet

Perse Color Excel?

Benefitet dhe avantazhet e teknologjise Color Excel.

Shkoni me Lart me Sherbimet e Lyerjes se Flokut

Gjenerata e re e Ngjyrave Profesionale Ultra Performuese Demi Permanente.

Deri ne x4 here me shume shkelqim & permiresim i dukshem i shendetit te flokeve.

Me Shume Sherbime ne 10 Minuta

Permiresim mbi Baze Natyrale

Rifreskim i Lehte por i Dukshem nga Mesi te Majat

Korigjim i Ngjyrave

Deri ne 70% mbulim Thinje

Zgjat deri ne 20 Larje

Formule Pa Alkol!

Ndryshe nga kompetitoret, Color Excel nuk permban alkol duke evituar tharjen e flokeve per floke te menaxhurshem dhe shkelqim qe zgjat deri ne 8 Jave

Teknologji ne Pritje te Patentes

Pergatitje: Peptited Mbushese Proteine

Zinxhirët peptidikë plotësojnë proteinat në fibrën e flokëve për të rindërtuar strukturën dhe për të rivendosur forcën

Depozitim: Sferat Ndriçuese

Pigmente me reflektim të lartë 1000 herë më të vogla se fibra e flokëve për difuzion optimal të pigmentit

Izolim: Mbyllja e Kutikulave

Perfundues me efekt zmusues te cilet shtrijne kutikulat e flokeve per reflektim maksimal te drites, si dhe ruajtje te ngjyres & shendetit te flokut.

Per Ke Rekomandohet?

Stilistet qe kerkojne nje ngjyre flokesh premium delikate, me çelje te ulet, me angazhim te ulet, pa amoniak* me respekt maksimal per integritetin e flokeve duke ofruar çelje te personalizuar, korrigjim ngjyrash, rifreskim ngjyrash edhe per klientet me boje permanente REVLONISSIMO Colorsmetique™ & Color Sublime™, ose kamoflimin ethinjave te para.

*Formuluar pa amoniak.

44 Nuanca Color Excel

Kliko mbi secilen per me shume informacion ose per te blere.

31 Nuanca Color Gloss

Kliko mbi secilen per me shume informacion ose per te blere.