American Crew Precision Blend

Boje pa amoniak e krijuar per kamoflim sa me natyral te thinjave te flokeve dhe mjekres ne vetem 5 minuta. Lahet me shume lehtesi nga lekura duke mos lene shenja pas lyerjes. Pa amoniak dhe delikate mbi lekuren e fytyres dhe kokes.

Filtra

Mjekra

12 produkte

American Crew Precision Blend Dark 2-3 - SagemaAmerican Crew Precision Blend Dark 2-3 - Sagema
OfertaLek 2,200.00 ALL

Boje flokesh & mjekre

American Crew Precision Blend Medium Natural 4-5 - SagemaAmerican Crew Precision Blend Medium Natural 4-5 - Sagema
OfertaLek 2,200.00 ALL

Boje flokesh & mjekre

American Crew Precision Blend Brown - Medium Ash 5-6 - SagemaAmerican Crew Precision Blend Brown - Medium Ash 5-6 - Sagema
OfertaLek 2,200.00 ALL

Boje flokesh & mjekre

American Crew Precision Blend Light 7-8 - SagemaAmerican Crew Precision Blend Light 7-8 - Sagema
OfertaLek 2,200.00 ALL

Boje flokesh & mjekre

American Crew Precision Blend Developer - SagemaAmerican Crew Precision Blend Developer - Sagema
OfertaLek 2,200.00 ALL

Aktivizues boje Crew

American Crew Precision Blend Shampoo - Sagema
OfertaLek 1,800.00 ALL

Shampo per floke te lyer

Mbaruar
American Crew Beard Color Brush - SagemaAmerican Crew Beard Color Brush - Sagema
OfertaLek 800.00 ALL

Mbaruar
American Crew Precision Hair Color Sponge - SagemaAmerican Crew Precision Hair Color Sponge - Sagema
Mbaruar
American Crew Precision Blading Color Comb - SagemaAmerican Crew Precision Blading Color Comb - Sagema
American Crew Precision Small Color Brush - SagemaAmerican Crew Precision Small Color Brush - Sagema
Mbaruar
American Crew Precision Color Shaker Bottle - SagemaAmerican Crew Precision Color Shaker Bottle - Sagema
OfertaLek 850.00 ALL

Tas boje flokesh