American Crew Whip Cream

OfertaLek 1,800.00 ALL

Paste stiluese kremoze e cila krijon teksture, volum dhe floke me pamje te plote dhe te shendetshme. Kontroll i lehte dhe jo ngjites. Per floke me gjatesi mesatare ose te gjate.

Pastat e tjera stiluese American Crew

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

American Crew All In One Face Balm Spf15 - Sagema
OfertaLek 2,500.00 ALL

Krem hidratues fytyre

American Crew Cream PomadeAmerican Crew Cream Pomade - Sagema
OfertaLek 1,800.00 ALL

Paste stiluese flokesh

American Crew Fiber Cream - SagemaAmerican Crew Fiber Cream - Sagema
OfertaLek 2,000.00 ALL

Krem stilues flokesh

American Crew Fiber Grooming Foam - SagemaAmerican Crew Fiber Grooming Foam - Sagema
OfertaLek 2,200.00 ALL

Shkume stiluese me fiber

American Crew Light Hold Texture Lotion - SagemaAmerican Crew Light Hold Texture Lotion - Sagema
American Crew Matte Clay Spray - SagemaAmerican Crew Matte Clay Spray - Sagema
OfertaLek 1,900.00 ALL

Spraj stilues mat

American Crew

Te gjitha kategorite e produkteve American Crew.