American Crew Fiber Grooming Foam

OfertaLek 2,200.00 ALL

Shkume stiluse inovative me permbajtje fibrash te cilas krijojne fryrje, strukture dhe kontroll afatgjate per floke me gjatesi mesatare apo te gjate. Aplikojeni mbi floke te thare me peshqir.

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

Artero Bambina Hair Trimmer
OfertaLek 14,000.00 ALL

American Crew Beard Balm - SagemaAmerican Crew Beard Balm - Sagema
OfertaLek 2,000.00 ALL

Paste stiluese mjekre

American Crew Daily Deep Moisturizing Shampoo - SagemaAmerican Crew Daily Deep Moisturizing Shampoo - Sagema
OfertaNga Lek 1,500.00 ALL

Shampo per floke te thate

American Crew Daily Moisturizing Conditioner - SagemaAmerican Crew Daily Moisturizing Conditioner - Sagema
OfertaNga Lek 1,600.00 ALL

Balsam per floke te ashper

American Crew All In One Face Balm Spf15 - Sagema
OfertaLek 2,500.00 ALL

Krem hidratues fytyre

ARTERO SILVER MOJITO TRAVEL HAIRDRYER - SagemaARTERO SILVER MOJITO TRAVEL HAIRDRYER - Sagema

American Crew

Te gjitha kategorite e produkteve American Crew.