Restart Pro Care System Density Fortifying Shot

OfertaLek 5,000.00 ALL

Nese keni floke te holle, te rralle, dhe deshironi te shtoni trashesine dhe volumin per pamje te plote dhe te shendetshme ne cast, ky trajtim eshte per ju. Aplikohet me pluhurin aktivizues.

Linja Restart Por Care

Linja Restart Pro Care System:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

Restart Pro Care System Color & Shine Sealer Shot - SagemaRestart Pro Care System Color & Shine Sealer Shot - Sagema
OfertaLek 5,000.00 ALL

Trajtues per floke te lyer

Restart Pro Care System Repair Bonding Shot - SagemaRestart Pro Care System Repair Bonding Shot - Sagema
OfertaLek 5,000.00 ALL

Trajtues floke te demtuar

Restart Balance Anti Hair Loss Direct Spray - SagemaRestart Balance Anti Hair Loss Direct Spray - Sagema
Brunette Texturising Volume Spray - Sagema
OfertaLek 2,300.00 ALL

Texturising Volume Spray - Sagema
OfertaLek 2,300.00 ALL