Restart Pro Care System Color & Shine Sealer Shot

OfertaLek 5,000.00 ALL
0.0

Per transformim te menjehershem te flokeve te lyer, mbrojtje e ngjyres dhe shkelqim afatgjate. Perzihet me Pro Care Antioxidant Powder ose ne kombinim me trajtuesit e tjere Pro Care System sipas nevojes. Density per me shume dendesi dhe volum, apo Repair per me shume efekt riparues.

Linja Restart Por Care

Linja Restart Pro Care System:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

Restart Pro Care System Density Fortifying Shot - SagemaRestart Pro Care System Density Fortifying Shot - Sagema
OfertaLek 5,000.00 ALL

Trajtues floke te dobet & holle

Restart Pro Care System Repair Bonding Shot - SagemaRestart Pro Care System Repair Bonding Shot - Sagema
OfertaLek 5,000.00 ALL

Trajtues floke te demtuar

Restart Color 1 Minute Protective Color Mist - SagemaRestart Color 1 Minute Protective Color Mist - Sagema
Restart Color Protective Gentle Cleanser - SagemaRestart Color Protective Gentle Cleanser - Sagema
OfertaNga Lek 1,800.00 ALL

Restart Color Protective Jelly Mask - SagemaRestart Color Protective Jelly Mask - Sagema
OfertaNga Lek 2,500.00 ALL

Restart Color Protective Melting Conditioner - Sagema
Restart Color Purple Drops - SagemaRestart Color Purple Drops - Sagema
OfertaLek 2,500.00 ALL

Restart Color Purple Shampoo - SagemaRestart Color Purple Shampoo - Sagema
OfertaNga Lek 2,000.00 ALL

Shampo pigment purple