Gelish 18G Plus LED Light With Comfort Cure

OfertaLek 40,000.00 ALL
0.0

E krijuar posaçerisht dhe e optimizuar per kurim te shpejte dhe efikas te produkteve profesionale per thonj Gelish. Teknologji e cila kuron per 60 sekonda me temperature konstante duke eliminuar djegien per kurim me komfort. Garanci 1 vjeçare per difekte te fabrikes.

Me shume aksesore elektrik Gelish

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.