Gelish Deep Sea

OfertaLek 2,000.00 ALL

Ngjyre violete perle e erret. Pjese e linjes Gelish Soak off Gel e cila Aplikohet me Baze, Shkelqyes dhe tharje me llambe UV. Aplikoni 2 shtresa per mbulim te plote.

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.