Gelish Lust At First Sight

Manikyr Xhel Nuance Kafe me Hije Lejla, Mbulim i Plote. Pjese e linjes Gelish Soak off Gel e cila Aplikohet me Baze, Shkelqyes dhe tharje me llambe UV.

OfertaLek 2,000.00 ALL

Nuancat Kafe

Nuancat e se njejtes Kategori manikyl xhel Gelish:

Ngjyrat e tjera Gelish

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

Gelish Ph Bond Nail Prep - Sagema
OfertaLek 700.00 ALL

Pergatites ngjites para shtreses baze

Gelish Foundation Base Gel - Sagema
OfertaLek 3,000.00 ALL

Shtresa baze per manikyr xhel

Gelish Top It Off Sealer Gel - Sagema
OfertaLek 1,900.00 ALL

Shtresa mbrojtese me shkeqlim per manikyr xhel

Gelish Nourish Cuticle Oil - Sagema
OfertaLek 1,000.00 ALL

Vaj trajtues & ushqyes per kutikulat e thonjve

Gelish Matte Top It Off Sealer Gel - Sagema
OfertaLek 1,900.00 ALL

Shtresa mbrojtese pa shkelqim per manikyr xhel

Gelish Dynamic Duo Top & Base - Sagema
OfertaLek 5,000.00 ALL

Set i cili permban baze dhe shkelqyes per manikyr xhel

Gelish Matte & Gloss Duo - Sagema
OfertaLek 3,200.00 ALL

Seti me mbojtes me shkelqim & matt per manikyr xhel

Gelish Nail Surface Cleanser - SagemaGelish Nail Surface Cleanser - Sagema
OfertaNga Lek 600.00 ALL

Gelish Wrap It Off - Foil Removal Kit 100ct Foils - SagemaGelish Wrap It Off - Foil Removal Kit 100ct Foils - Sagema