American Crew Anti Hairloss Scalp Lotion

OfertaLek 3,800.00 ALL

Trajtim pa shplarje që gjallëron skalpin, trash flokët si dhe përmirëson volumin. Formuluar për t'i bërë flokët tuaj të ndihen më të fortë, më të trashë dhe për të parandaluar këputjen e tyre.

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

American Crew

Te gjitha kategorite e produkteve American Crew.