American Crew Ultra Gliding Shave Oil

OfertaLek 2,000.00 ALL
0.0

Vaj rroje ultra zbutes kur neojitet me shume zbutje. Nese ken zgjedhur te rruani koken, aplikoni disa pika para kremit te rrojes per zbutje dhe kujdesje maksimale.

Produktet e rrojes dhe kujdesit ndaj lekures American Crew

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

American Crew

Te gjitha kategorite e produkteve American Crew.