American Crew Daily Silver Shampoo

OfertaLek 1,900.00 ALL
0.0

Shampo e krijuar posacerisht per mehskuj te cilet preferojne te ruajn origjinalitetin e thinjave por pa tonet e verdha dhe te padshiruara. Formula e re pastron me delikates dhe hidraton pa i renduar floket. Me permbajtje te ulet pigmentues per te shmangur njollat dhe ashpersimin e flokeve.

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

American Crew Defining PasteAmerican Crew Defining Paste - Sagema
OfertaLek 1,800.00 ALL

Paste stiluese flokesh

American Crew Beard Balm - SagemaAmerican Crew Beard Balm - Sagema
OfertaLek 2,000.00 ALL

Paste stiluese mjekre

American Crew Beard Foam Cleanser - SagemaAmerican Crew Beard Foam Cleanser - Sagema
OfertaLek 2,000.00 ALL

Shkume pastruese mjekre

American Crew Beard Serum - SagemaAmerican Crew Beard Serum - Sagema
OfertaLek 2,000.00 ALL

Serum ushqyes mjekre

American Crew Body Wash Shampoo - Sagema
OfertaLek 1,700.00 ALL

Shampo trupi me arome unike per meshkuj

American Crew Win Fragrance - SagemaAmerican Crew Win Fragrance - Sagema
OfertaLek 4,500.00 ALL

Parfum per meshkuj

American Crew

Te gjitha kategorite e produkteve American Crew.