Restart Curls Defining Cream

OfertaLek 2,500.00 ALL
0.0

Perdorni defining cream per floke me onde ose kacurrela te theksuara per ti dhene definicion, lemueshmeri dhe kontrolluar frizz. I le floket e lirshem pa ekfekt fiksues. Permban Jojoba Oil, formule Vegane.

Linja e plote Restart Curls:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.