Style Masters Photo Finisher Hairspray 3

OfertaLek 1,800.00 ALL
0.0

Llak i forte per stilimet me kreative, mundeson te fiksoni stilimet per kohe te gjate dhe menjehere.Llak i forte i cili ka nje aplikator specifik per shperndarjen e barabarte te produktit mbi floke.

Linja stiluese flokesh Style Masters

Linja stiluese flokesh Style Master:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.