Style Masters Pure Styler Strong Hold 3

OfertaLek 1,800.00 ALL
0.0

Spray perfundues me kontroll ekstrem per stilime kreative dhe te qendrueshme.
Fikson stilimin me tharje te menjehershme.

Linja stiluese flokesh Style Masters

Linja stiluese flokesh Style Master:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.