Uniq One All in One Hair Mask

OfertaLek 2,300.00 ALL
0.0

10 benefite reale ne nje maske flokesh intensive profesionale.
Maske profesionale e cila hidraton dhe rigjeneron intensivisht duke ofruar 10 benefite te domosdoshme per çdo lloj floku.

Linja Uniq One permban shampo maske dhe spraj me aroma te ndryshme:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

Artero Brush Konik 33mm - SagemaArtero Brush Konik 33mm - Sagema
OfertaLek 2,300.00 ALL

Artero Graphite 43mm Brush - SagemaArtero Graphite 43mm Brush - Sagema
OfertaLek 2,700.00 ALL

Mbaruar
Artero Tekila F4 Black Hair Dryer 2300W - Sagema
Artero Ge-Bion 17 Flexible Vent - Sagema
OfertaLek 2,200.00 ALL

Mbaruar
PROFESSIONAL IRON - SagemaPROFESSIONAL IRON - Sagema
OfertaLek 0.00 ALL