Uniq One All In One Shampoo

OfertaLek 2,500.00 ALL
0.0

Shampo Profesionale Uniq One eshte krijuar per te ofruar lemueshmeri spektakolare per floke te mendafshte, plot shkelqim dhe te menaxhueshem. Formula e re dhe e permiresuar ju jep flokeve vitalitet dhe permireson teksturen e tyre

Linja Uniq One permban shampo maske dhe spraj me aroma te ndryshme:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.