Uniq One Spray Classic 150ml + 100ml Shampoo

OfertaLek 1,900.00 ALL

Seti permban Spraj Uniq One me aromen klasike 150ml, dhe shampon e re rigjeneruese Uniq One 100ml. Kombinim i pershtatshem per shume lloj flokesh, te ashper, te dekoloruar, te thate, kacurrela etj. Nuk rekomandohet shume per floke te holle.

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.